StL is een eigentijdse gemeenschap waarin Christus centraal staat. Wij houden van God en van mensen. Als een niet-traditioneel christelijk opleidingsinstituut hebben wij een bijzondere opdracht: het opleiden van leiders die hun roeping willen ontdekken en vervullen. Overweldigd door de genade van God, geloven wij dat het Woord van God en de vervulling door de Heilige Geest essentieel en fundamenteel zijn voor een gebalanceerd en succesvol leven.

In onze wereldbevolking van meer dan 7,6 miljard mensen vandaag de dag, zal dit aantal zich in de komende decennia verdubbelen. Het sterftecijfer zal ook toenemen, waardoor er steeds meer mensen sterven zonder ooit de ware liefde van Christus te hebben ervaren. Onzichtbaar voor het oog van velen sluimert er in onze samenleving een groeiende behoefte aan geloof voor het leven, hoop voor de toekomst en verlangen naar de authentieke (Agapè) liefde van Christus.

Het is onze passie en missie om Gods opdracht in deze wereld te vervullen en invloed uit te oefenen op alle aspecten van het leven en onze samenleving, zodat we mensen kunnen winnen voor Christus Jezus door de kracht van Zijn liefde! Hoewel er al werkers actief zijn, is hun aantal niet voldoende om de 'gehele oogst' binnen te halen. God roept ook jou! Wij verwelkomen je van harte!

This is Send the Light

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van mensen, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

Onze missie statement

Shakila Olsen

Ik hou van de positieve en goede dingen van het leven. We leven in een tijd waarin het leven als vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. Er heerst veel ontevredenheid.  We staan er niet meer bij stil dat het morgen zomaar anders kan zijn. Mijn passie is om vast te houden aan het goede en negativiteit los te laten, en anderen hiermee te inspireren. Leven is wat ik doe, voor mijzelf, voor mijn gezin maar vooral voor datgene dat De Heer van mijn verlangt!

John Olsen

Het is mijn passie en hartsverlangen om mensen in relaties met God te zien komen en datgene te ontdekken waarvoor zij geroepen zijn, waarde te hechten aan de mensheid, en de wereld te verlichten met de (Agapè) liefde van Christus. Leiderschap is voor mij dienen en anderen motiveren en ondersteunen hun doel te bereiken in hun leven. Het succes van anderen is mijn zegen en aandeel in Gods Koninkrijk.

Meer over John Olsen

We love each other because God loved us first.

Leiders van morgen opleiden


Teaching and spreading Kingdom culture.


Onze wereld bevolking telt vandaag meer dan 7,6 miljard mensen. In de komende decennia zal dit aantal zich verdubbelen. Ook het sterfte cijfer zal toenemen, en het aantal mensen die sterven zonder ooit de echte liefde van Christus te hebben ervaren. Er zijn al werkers actief, maar niet voldoende om de 'gehele oogst' binnen te halen. God roept ook jou! Wij heten je van harte welkom!

Onze missie statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

ACCEPTATIE > HERSTEL > WATERDOOP > WEDERGEBOORTE > OPLEIDEN > UITZENDEN

Onze Missie Statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

AGAPÈ

WATERDOOP

WEDERGEBOORTE

HERSTEL

KENNIS

ZENDING

PARTNERS